verhoogt contrast

uit

aan

zoom

reset

01

Dec

16:00

Online event

Event

1.0
uur

Online event

Event

1.0
uur

Netwerkbijeenkomst

Let's connect! 1 december ben je van harte welkom bij de netwerkbijeenkomst van SWOM. Een waardevol én laagdrempelig moment om kennis te maken met andere Young Professionals. En inzicht te krijgen in ervaringen van anderen in het werkveld.

Netwerkbijeenkomst - Deze bijeenkomst is hybride, dus online of bij SWOM in Den Haag van 16.00 tot 17.00.

Een waardevol én laagdrempelig moment om kennis te maken met andere Young Professionals. En inzicht te krijgen in ervaringen van anderen in het werkveld. Ben jij benieuwd hoe de loopbaan van andere Young Professionals eruit ziet? En hoe zij terecht zijn gekomen in hun huidige functie? Dan is de netwerkbijeenkomst wat voor jou! In deze bijeenkomst vertellen twee werkende sprekers open en eerlijk hoe zij hun loopbaan hebben ervaren. Dat wat ze geweldig vinden of waar ze juist tegenaan lopen. Ze vertellen over hun functie en hoe zij omgaan met corona en hybride werken.

De netwerkbijeenkomst is dé plek waar je kunt leren van anderen en tips/tricks opdoet of zelf kunt delen. De netwerkbijeenkomst is interessant voor werkzoekende en werkende Young Professionals, maar zeker ook voor degenen die nog in een oriënterende fase zitten. Misschien is de stap naar werk voor jou nog één voor in de toekomst, maar hoe waardevol is het om op deze manier jezelf goed voor te kunnen bereiden?

Meld je gratis aan via het aanmeldformulier en geef aan of je online of op locatie Den Haag aanwezig bent.

Meld je aan

Online event

1 Dec

16:00

Hybride: online en fysiek

Naam*

E-mail*

Telefoon

Organisatie/functie

Heb jij extra faciliteiten nodig om deel te kunnen deelnemen?

Ben je al in contact met SWOM?*

Aanmelden

🎉

Bedankt! Je onvangt zo snel mogelijk meer informatie.

Oeps.. het lijkt erop dat het niet helemaal goed ging. Probeer het nog eens.

Altijd makkelijk bereikbaar

Vragen, toevoegingen of wil je even sparren? We staan voor je klaar.