verhoogt contrast

uit

aan

zoom

reset

13

Jun

13:30

Online event

Webinar

1.0
uur

Online event

Webinar

1.0
uur

Webinar Onderwijsinstellingen en inclusief werkgeverschap in de praktijk

Inclusief werkgeverschap staat bij veel onderwijsinstellingen hoog op de agenda. Steeds meer mbo- scholen, hogescholen en universiteiten streven ernaar dat ook medewerkers met een arbeidsbeperking een plek vinden in hun organisatie.

Inclusief werkgeverschap staat bij veel onderwijsinstellingen hoog op de agenda. Steeds meer mbo-scholen, hogescholen en universiteiten streven ernaar dat ook medewerkers met een arbeidsbeperking een plek vinden in hun organisatie. In deze online bijeenkomst geven we u graag enkele handvatten om de stap te zetten van beleid naar uitvoering in de praktijk.

In dit webinar geeft socioloog Helen Fitzpatrick (onderzoeker bij Movisie) meer inzicht in wat hier bij komt kijken. Hoe ga je om met stigma’s en (onterechte) beeldvorming rondom de doelgroep? Welke interventies werken nou echt? En welke leveren minder op dan je wellicht zou denken? In het webinar zullen theorie en praktijk elkaar afwisselen en is er tevens ruimte om vraagstukken en ervaringen uit te wisselen met andere onderwijsinstellingen.

Wanneer u na afloop uw laptop dicht klapt, heeft u nieuwe inzichten, inspiratie en praktische tips gekregen waarmee u direct aan de slag kunt binnen uw organisatie. Dit webinar is interessant voor iedereen die werkzaam is binnen een mbo-school, hogeschool of universiteit en meer wil weten over inclusief werkgeverschap gericht op medewerkers met een arbeidsbeperking.

Bent u HR-professional, manager of beleidsmaker, of heeft u vanuit een andere rolinteresse in dit onderwerp? Dan zien wij u graag bij dit webinar! U kunt zich hier aanmelden. Kunt u anderen die werkzaam zijn bij een onderwijsinstelling en denkt u dat dit webinar ook voor hen relevant is? Stuur deze uitnodiging dan gerust naar hen door!

Meld je aan

Online event

13 Jun

13:30

MS Teams

Naam*

E-mail*

Telefoon

Organisatie/functie

Heb jij extra faciliteiten nodig om deel te kunnen deelnemen?

Ben je al in contact met SWOM?*

Aanmelden

🎉

Bedankt! Je onvangt zo snel mogelijk meer informatie.

Oeps.. het lijkt erop dat het niet helemaal goed ging. Probeer het nog eens.

Altijd makkelijk bereikbaar

Vragen, toevoegingen of wil je even sparren? We staan voor je klaar.