verhoogt contrast

uit

aan

zoom

reset

22

Feb

16:00

Online event

Event

1.0
uur

Online event

Event

1.0
uur

Ontmoetingsmoment

Let's connect! Het ontmoetingsmoment bij SWOM is een waardevol én laagdrempelig moment om kennis te maken met andere Young Professionals. En inzicht te krijgen in ervaringen van anderen in het werkveld. Meld je gratis aan en geef door of jij fysiek of online aansluit.

Een waardevol én laagdrempelig moment om kennis te maken met andere Young Professionals. En inzicht te krijgen in ervaringen van anderen in het werkveld. Ben jij benieuwd hoe de loopbaan van andere Young Professionals eruit ziet? En hoe zij terecht zijn gekomen in hun huidige functie? Dan is dit ontmoetingsmoment wat voor jou! In deze bijeenkomst spreken werkende Young Professionals open en eerlijk over hoe zij hun loopbaan hebben ervaren. Dat wat ze geweldig vinden of waar ze juist tegenaan lopen. Ze vertellen over hun functie en hoe zij omgaan met corona en hybride werken.

Het ontmoetingsmoment is dé plek waar je kunt leren van anderen en tips/tricks opdoet of zelf kunt delen. Het ontmoetingsmoment is interessant voor werkzoekende en werkende Young Professionals, maar zeker ook voor degenen die nog in een oriënterende fase zitten. Misschien is de stap naar werk voor jou nog één voor in de toekomst, maar hoe waardevol is het om op deze manier jezelf goed voor te kunnen bereiden? Meld je gratis aan en geef door of jij online of fysiek aansluit!

Meld je aan

Online event

22 Feb

16:00

Hybride: online en fysiek

Naam*

E-mail*

Telefoon

Organisatie/functie

Heb jij extra faciliteiten nodig om deel te kunnen deelnemen?

Ben je al in contact met SWOM?*

Aanmelden

🎉

Bedankt! Je onvangt zo snel mogelijk meer informatie.

Oeps.. het lijkt erop dat het niet helemaal goed ging. Probeer het nog eens.

Altijd makkelijk bereikbaar

Vragen, toevoegingen of wil je even sparren? We staan voor je klaar.