verhoogt contrast

uit

aan

zoom

reset

24

Nov

14:30

Online event

Event

3.5
uur

Online event

Event

3.5
uur

Krapte op de arbeidsmarkt, zo lossen we het op!

Ervaar jij ook krapte op de arbeidsmarkt, en heb je geen idee hoe je hier mee moet omgaan? Sluit dan aan bij het SWOM event. U kunt op deze dag het gesprek aangaan over dit complexe vraagstuk met ervaringsdeskundigen, ook biedt SWOM diverse workshops aan, zodat jij de oplossing krijgt tegen krapte.

Na twee dynamische jaren zijn er veel veranderingen geweest op de werkvloer. Van iedere dag reizen naar kantoor, naar volledig thuiswerken. Met inmiddels een combinatie hiervan. Een uitdaging voor zowel werknemers als werkgevers. Want hoe richt je alles nou het beste in? En hoe blijven we zowel fysiek als mentaal gezond? Een vraagstuk voor zowel werknemers,  werkgevers en alle andere betrokkenen die hier een rol inspelen.

Voor u een vraag, voor SWOM een weet. Kom daarom op 24 november naar ons evenement genaamd: KRAPTE OP DE ARBEIDSMARKT, ZO LOSSEN WE HET OP! Een belangrijk en urgent vraagstuk voor zowel werknemers, als werkgevers en alle andere betrokkenen die hier een rol inspelen. SWOM wil dit thema daarom extra aandacht geven in samenwerking met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het event als moment voor het opdoen van kennis over hybride werken, delen van ervaringen, elkaar ontmoeten.

Het evenement zal plaatsvinden op donderdag 24 november 2022 van 14:30u tot 18:00u. In Pulchri Studio, Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag. Tijdens het event delen diverse sprekers hun kennis en ervaring omtrent hybride werken. Ook zal er een interactieve paneldiscussie plaatsvinden, onder leiding van Rick Brink. Vervolgens heeft u de keuze om deel te nemen aan 1 van onze 3 workshops. Na de workshops sluiten we de dag af met een netwerkborrel.

Aanmelden voor dit event kan via deze link.

Programma

15.00 - 16.00 Pak de kansen in een krappe arbeidsmarkt! Diverse sprekers delen hun ervaring.

16.00 - 17.00 Keuze uit drie workshops,

17.00 - 18.00 Netwerkborrel

Workshops

U kunt kiezen om deel te nemen aan de onderstaande workshops: Let op, vol = vol

Onbewuste vooroordelen: Hoe hebben onbewuste vooroordelen invloed op de beslissingen die we nemen? En hoe kunt u daar in het dagelijks leven verandering in brengen, zodat u meer inclusief te werk gaat? Daar spelen we in deze workshop op in.

Inclusieve arbeidsmarktcommunicatie: Hoe zorgt u ervoor dat een breed scala aan potentiële werknemers zich herkent in uw organisatie? En hoe schrijft u een goede vacature tekst die een breed publiek aanspreekt? In deze workshop krijgt u praktische handvatten van SWOM om hier zelf aan de slag te gaan.

Draagvlak creëren voor een inclusieve werkcultuur: Hoe wordt de stap gezet van ambities op het gebied van inclusiviteit naar uitvoering in de praktijk? Wij delen praktische tips. Daarnaast is er ruimte om ervaringen en vraagstukken met de andere deelnemers te delen.

Meld je aan

Online event

24 Nov

14:30

Lange Voorhout 15 DH

Naam*

E-mail*

Telefoon

Organisatie/functie

Heb jij extra faciliteiten nodig om deel te kunnen deelnemen?

Ben je al in contact met SWOM?*

Aanmelden

🎉

Bedankt! Je onvangt zo snel mogelijk meer informatie.

Oeps.. het lijkt erop dat het niet helemaal goed ging. Probeer het nog eens.

Altijd makkelijk bereikbaar

Vragen, toevoegingen of wil je even sparren? We staan voor je klaar.